| aanmelden
 

Hoe werkt het?

Het aanmelden voor een Loopbaancheck doe je als volgt:
 

 1. Vul je gegevens in onder mijn aanmelding
 2. Vul daarna de vragenlijst in (LoopbaanIndicator) om te bepalen wat jouw Employabilitywaarde is. Je ontvangt hiervan binnen twee werkdagen een rapportage per e-mail.
 3. Maak een afspraak voor een Loopbaancheck bij het bureau van je keuze.
 4. Neem de uitkomst en de rapportage van LoopbaanIndicator mee naar het loopbaanbureau. Je kunt er ook voor kiezen de rapportage rechtstreeks naar het bureau te laten sturen, tijdens het invullen van de vragenlijst. De rapportage wordt niet naar Aegon gestuurd.


LoopbaanIndicator
LoopbaanIndicator is via dit portaal digitaal in te vullen. De persoonlijke rapportage wordt na het invullen binnen twee werkdagen automatisch naar het door jou opgegeven e-mailadres verstuurd en is dan tevens via dit portaal te downloaden. Jij bent eigenaar van deze rapportage en voert zelf de regie op wie de rapportage in mag zien. Aegon krijgt geen inzage in jouw persoonlijke rapportage, maar krijgt alleen een rapportage achteraf over wie de LoopbaanIndicator heeft gedaan en wat de Employabilitywaarden zijn.

Je zult dus ook zelf de rapportage moeten delen met het loopbaanbureau van je keuze. Je kunt de rapportage ook automatisch laten doorsturen naar het loopbaanbureau.
 

Vragen?
Voor vragen over de loopbaancheck kun je terecht bij de HR Desk, TopDesk form of 070 - 344 7744.
 

Algemeen
E-mailadres

Vul hier je vraag in

Contactgegevens
 • DilemmaManager B.V.
  Dijkzichtweg 9
  8028PC  Zwolle
  Tel.: 038 4533925
  KvK: 05 07 58 94
© 2021 DilemmaManager B.V. | Privacyverklaring