| aanmelden
 

Loopbaancheck

We vinden het bij Aegon vanzelfsprekend dat je, met je manager als gesprekspartner, nadenkt over je toekomst. Daarom mogen alle medewerkers, op kosten van Aegon, een loopbaancheck doen. Gedurende jouw loopbaan veranderen zaken continue. Jijzelf en jouw persoonlijke behoeften veranderen maar ook jouw werkomgeving is aan verandering onderhevig. De LoopbaanCheck geeft een indicatie van hoe jij op dit moment in jouw loopbaan staat. Het geeft een beeld van hoe jij jouw situatie beleeft en de mate waarin jij voorbereid bent op eventuele veranderingen. Het is goed om regelmatig deze balans op te maken. Zo voorkom je dat je bij eventuele veranderingen onvoldoende voorbereid bent en zaken je overvallen. De LoopbaanCheck geeft je inzicht in welke mate jij meer aandacht mag besteden aan onder meer jouw loopbaan, (persoonlijke) ontwikkeling en arbeidsmarktpositie. Ook geeft het je concrete handvatten waar je aan kunt werken om jezelf te blijven ontwikkelen.
  
Hoe werkt het?
Als startpunt van de LoopbaanCheck vul je de LoopbaanIndicator in. Dit instrument maakt concreet de balans op door acht loopbaanwaarden in kaart te brengen. Daarnaast wordt inzicht gegeven in jouw mentale fitheid. Dit geeft je een goed beeld van de mate waarin jij op dit moment onbevangen of onbezorgd in jouw loopbaansituatie staat. Het maken van de LoopbaanIndicator neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag en je ontvangt je persoonlijke rapportage binnen twee werkdagen na het invullen van de vragenlijst. Vervolgens ga je met het loopbaanbureau van jouw keuze aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke ontwikkelplan. De LoopbaanIndicator is daarvoor het uitgangspunt.

Tijd en budget
De loopbaancheck is opgenomen in de cao dus je kunt altijd op kosten van Aegon (afdelingsbudget) een loopbaancheck doen. Komt er een ontwikkelvraag voort uit je loopbaancheck kan Aegon jou ondersteunen in de vorm van tijd en geld. Lees hier mee over op intranet onder HR ruimte/loopbaan en ontwikkeling. Bij vragen kun je contact opnemen met de HR Desk, TopDesk form of 070 - 344 7744.

Heb je al eerder een loopbaancheck gedaan via dit portal en wil je dit nogmaals?
Dat kan uiteraard! Vul in het vragenveld in: Graag indicatorentoets opnieuw openstellen. Je kunt dan een nieuw traject starten en weer kiezen voor een gesprek met het loopbaanbureau. Dit hoeft niet hetzelfde bureau te zijn als waar je dan eerder bent geweest. Je kunt kiezen uit de 4 bureaus die je op de portal ziet staan.
Algemeen
E-mailadres

Vul hier je vraag in

Contactgegevens
  • DilemmaManager B.V.
    Dijkzichtweg 9
    8028PC  Zwolle
    Tel.: 038 4533925
    KvK: 05 07 58 94
© 2024 DilemmaManager B.V. | Privacyverklaring