| aanmelden
 

Loopbaancheck

Meld je aan voor een Loopbaancheck!

 
De Aegon-cao geeft mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo bestaat er de mogelijkheid tot het doen van een Loopbaancheck. Hiermee krijg je inzicht in en individueel advies over je loopbaan, je arbeidsmarktpositie, je kwaliteiten en ambities en mogelijke ontwikkeling- en verbredingsrichtingen. Bovendien helpt deze check je na te denken over je toekomst, of die in je huidige functie ligt of ergens anders, en welke trainingen of opleidingen je zou kunnen volgen om je inzetbaarheid en loopbaankansen te vergroten. Een mooie, eerste stap om jouw Future Fit plan vorm te geven!
 
Ook is in de cao vastgelegd dat er een budget beschikbaar is voor een door Aegon betaalde training of andere ontwikkelinstrumenten, gericht op toekomstige stappen die je wilt maken. Op basis van de uitkomsten van een Loopbaancheck, kun je hiervoor een aanvraag doen. Als de aanvraag wordt gehonoreerd, komen die kosten niet ten laste van het reguliere opleidingsbudget van je afdeling.
 
We willen met het ontwikkelbudget vooral investeren in medewerkers die zich willen omscholen. Als hulpmiddel gebruiken we de LoopbaanIndicator, die je invult meteen nadat je je hebt aangemeld voor een Loopbaancheck. Daarmee wordt op basis van een aantal objectieve criteria jouw Employabilitywaarde bepaald.
 
Heb je al eerder een loopbaancheck gedaan via dit portal en wil je dit nogmaals?
Dat kan uiteraard! Vul in het vragenveld in: Graag indicatorentoets opnieuw openstellen. Je kunt dan een nieuw traject starten en weer kiezen voor een gesprek met het loopbaanbureau. Dit hoeft niet hetzelfde bureau te zijn als waar je dan eerder bent geweest. Je kunt kiezen uit de 4 bureaus die je op de portal ziet staan.
Algemeen
E-mailadres

Vul hier je vraag in

Contactgegevens
  • DilemmaManager B.V.
    Dijkzichtweg 9
    8028PC  Zwolle
    Tel.: 038 4533925
    KvK: 05 07 58 94
© 2020 DilemmaManager B.V. | Privacyverklaring